12 СОУ 12 СОУ Цар Иван Асен II


12 СОУ
Посетете ни във Facebook и Twitter
12 Sou Sofia Facebook 12 Sou Sofia Facebook

Най-актуално:

Clipart

Шофиране=Отговорност тук

Анкета тук

Гордост за 12СУ тук

Ден на отворени врати- безплтни консултации за деца и родители тук

Обучителни клипове за ползване на електронен дневник тук

Резултати от конкурса за изпълнители на извънкласни дейности тук

Обява относно конкурса за изпълнители на извънкласни дейности тук

Важнo! Критерии за стипендии за 2018/2019 учебна година. тук

Конкурс за изпълнители на извънкласни дейности за учебната 2018/2019г тук

Родителски срещи тук

Покана за заседание на Обществен съвет на 26.07.2018 г. тук

Организация на учебното време за 2018/ 2019 учебна година тук

График поправителни изпити тук

Покана за заседание на Обществен съвет. тук

За седми клас тук

Важно за родителите на седмокласници тук

Зa 7 клас- списък на училища гнезда тук

Покана за заседание на Обществен съвет на 23.04.2018г. тук

Покана за ОБЩО събрание на Училищното настоятелство към 12СУ. тук

Покана за заседание на Обществен съвет на 27.03.2018г. тук

ВАЖНО! Критерии за стипендиитук

На 11 май 2018г. от 15,00 часа, децата от клуб „ Приятели на книгата“ към Училищната библиотека при 12 СУ “ Цар Иван Асен II“ представиха кукления спектакъл Пеперудена магия.В препълнената от родители, учители и ученици зала на библиотеката, децата от клуба показаха едно прекрасно, изпълнено с много емоции и забавления куклено представление.Показаха също така и новия брой на училищния вестник и своите книги, които написаха в клуба през учебната година.


От 17 до 19 април 2018г. в училищната библиотека се проведе Маратон на четенето с учениците от подготвителна група, 1а, 1б, 1в, 2а, 2б,2в,2г, 3б,3г, 4а,4в и 4д клас. Учениците сголбяваха пъзели, решаваха кръстословици, забавляваха се с интересни литературни игри, глeдaха презентации и др.В продължение на две седмици учениците от начален етап участваха в Маратон на четенето. В училищната библиотека те се срещнаха с любими литературни герои, играха на интересни игри, отговаряха на въпроси, свързани с живота и творчеството на Х.К.Андерсен.

От 17.02. до 01.03. 2016 г . в Училищната библиотека са проведе Първомартенски благотворителен базар, организиран с децата от клуб Приятели на библиотеката, които доста се потрудиха и направиха прекрасни мартеници. Със събраните средства бяха закупени много нови книги , които вече са на разположение на многобройните читатели на библиотеката.

Във връзка с Националната седмица на четенето от 07 до 12 декември 2015г., посветена на насърчаване на четенето и ограмотяването на децата, на 10 декември в Училищната библиотека се проведе Коледен маратон на четенето с учениците от 2а, 2б,2в,2г и 2д клас. В навечерието на коледните празници децата четоха стихове, отгатваха гатанки , пяха песнички и се забавляваха.

На 11 декември се проведе акция за даряване на книги от учениците от начален етап за обогатяване фонда на Училищната библиотека. Много деца от 1б, 1в ,2б и 2д клас се включиха в инициативата и подариха свои книжки.

Децата от клуб „ Приятели на библиотеката“ изработиха много коледни укрешения и организираха Коледен благотворителен базар. Със събраните средства бяха закупени нови книги за библиотека, които децата сами си пожелаха в специална „Тетрадка на желанията“.